Skip to content

Orient horloges

Orient horloges

Vanaf het begin heeft Orient één missie nagestreefd: hoogwaardige, haalbare uurwerken met een blijvende stijl aanbieden. Orients erfgoed is geworteld in vakmanschap, betrouwbaarheid, precisie en schoonheid die de tand des tijds doorstaan.

Orient mag trots zijn om hun voortrekkersrol te spelen in de productie van mechanische horloges in Japan. Met in-house vervaardigde mechanische uurwerken zijn ze in staat om klanten wereldwijd de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

Een mechanisch horloge wordt uitsluitend aangedreven door een drijfveer. Het uurwerk van een horloge is samengesteld uit honderden onderdelen en wordt soms het ‘hart’ van het horloge genoemd. Bij een handopwindbaar mechanisch horloge klopt het hart wanneer de veer met de hand wordt opgewonden bij de kroon, waardoor het een unieke, mensachtige kwaliteit krijgt. Dit is anders dan bij een zelfopwindend mechanisch horloge, waarbij de veer wordt opgewonden door de armbeweging van de drager.

Elke seconde die voorbijgaat is een kans om je leven onvergetelijk en uniek te maken. Een ORIENT-horloge markeert elk moment op uw reis. Orient is Vintage en blijft vintage in zijn hoogste vorm als het gaat om ontwerp en draagcomfort.