Skip to content

Lotus horloges

Lotus horloges

Over het merk Lotus

Het Spaanse horlogemerk Lotus brengt al sinds 1980 innovatieve horloges op de markt. De designers achter dit wereldwijd bekende merk zorgen keer op keer voor een prachtige collectie uurwerken voor mannen en vrouwen. Ieder horloge is vervaardigd uit de beste duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Ben je op zoek naar een modern horloge dat gemaakt is met ouderwets vakmanschap? Dan is het tijd om de Lotus horlogecollectie te verkennen!

De uitgebreide collectie Lotus horloges

In de zeer uitgebreide collectie horloges van Lotus vind je zowel minimalistische design horloges als innovatieve Chrono uurwerken. Ook de Shiny collectie is een kijkje waard!

Houd je van sportieve horloges met veel handige functies voor een actief leven? Bekijk dan eens de modern vormgegeven horloges uit de Lotus Chrono Color serie. Ideaal om mee te wandelen, fietsen of om mee te zwemmen. Jij blijft altijd bij de tijd met een mooi ontworpen stootvast Lotus Chrono uurwerk.

De Casual serie biedt horloges die perfect (en functioneel) zijn voor iedere dag. Met de Trendy serie horloges voor dames en heren kies je voor opvallende horloges met moderne details, uitgevoerd in modieuze tinten.