Skip to content

Jaguar Hybrid

Jaguar Hybrid

De smart technologie bij horloges is niet meer uit ons leven weg te denken. We kunnen écht niet meer zonder. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een smartwatch.

Maar wat als je niet de hele dag aan een scherm gekluisterd wilt zijn? Of als je toch gebruik wilt maken van de slimme technologie van een smartwatch, maar er wél stijlvol uit wilt zien?

Een hybrid horloge is dan de slimme keuze. Alle voordelen en het uiterlijk van een ‘gewoon’ horloge, waarbij de smartfuncties met één druk op de knop beschikbaar zijn via een Bluetooth verbinding met je smartphone.

Met de Jaguar Hybrid app op je smartphone stel je het horloge naar eigen voorkeuren in. Voeg functies toe aan knoppen, filter van wie je notificaties wilt ontvangen, bepaal welke tijdzones je in één oogopslag wilt zien en zet alvast je wekker, maar ook muziek afspelen, op afstand foto’s maken, stappen tellen.

Verkrijgbaar als chronograaf uitvoering, schroef-kroon, draaibare lunette, vouwsluiting met dubbel veiligheidsslot en met lichtgevende super-luminova wijzers en op de index. Sterke eigenschappen: massief roestvrij stalen kast met saffierglas, 20 ATM waterdicht, 45,70 mm kastdiameter. Apple of Android gestuurd.