Skip to content

Lotus Smartime

Lotus Smartime

In een wereld waar we allemaal steeds meer verbonden zijn en alles binnen handbereik is, heeft Lotus zich nu ook gemeld met een smartwatch-collectie.

Sport is een van de geweldige bondgenoten van Lotus SmarTime: de multisportmodus is geïntegreerd met systemen om trainingsgegevens bij te houden voor verschillende soorten sporten. Onder de geïntegreerde functies bevinden zich een calorie monitor, het tellen van de afgelegde afstand of de activiteitsduur. Er is een geïntegreerde hartslag- en bloeddrukmeter, andere functies zijn een slaappatroonmonitor en herinneringen om water te drinken en op te staan en te bewegen. Alles kan te allen tijde worden opgeslagen in de app, Lotus SmarTime.

Connectie met smartphone

Met de Lotus smartwatch kun je op elk moment verbinding maken met je smartphone, waarmee je alle soorten meldingen kunt ontvangen, van inkomende oproepen tot sms-berichten, alles ingesteld vanuit de Lotus SmarTime-app.

Design

De herkenbare Lotus-stijl is geenszins aangepast. Lotus SmarTime biedt customize van de wijzerplaat, allemaal met volledig touch screen, waardoor elke millimeter optimaal wordt benut om gemakkelijk door de verschillende functies te navigeren, waaronder ook muziek afstandsbediening, meldingsbediening en ‘Find my phone’. Al met al is Lotus SmarTime een smartwatch die de gebruiker de controle geeft.