Skip to content

Festina Smartime

Festina Smartwatch

Met deze Smartwatch laat het traditionele merk FESTINA zien hoe kwaliteit gecombineerd kan worden met style. Door de verwerking van robuust roestvrij staal en hoogwaardig saffierglas stelt dit model de hoogste kwaliteitseisen, die worden afgerond door een aantrekkelijk design.

Het model heeft een instelbaar draaiknopontwerp en talloze functies: kleurendisplay (“full touch”), sportmodus (fietsen , hardlopen, wandelen), stappenteller, hartslagmeter, slaapbewaking, weer, gebeurtenissen, bewegingsherinnering, muziekbediening, timer, stopwatch, vind mijn telefoon.

Een leren band met een modieuze verwisselbare band maakt het dameshorloge helemaal af. Bij dit uurwerk vertrouwt u volledig op hoogwaardige technologie en precisie!

Deze Festina heeft een rosé goud verguld of roestvrijstalen kast met een diameter van 42mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas. Geschikt voor – Android™ 5.0+, iOS 9.0+ Apple.

Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spat waterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie. Leverbaar in stalen en rosé uitvoering.

Voor meer informatie of FESTINA modellen te bezichtigen bent u natuurlijk welkom in onze winkel.